Zracni koncert Pink u Parizu

Broadwayski nastup

Sa skoro 40 projeca pjevaca Pink je uvijek privacna i rado dijeli s publikom akusticnost, svog mocnog glasa. Upravo je odrzala dvosatni koncert u pariskoj dvorani La Défense Arena, u okviru svoje svjetske turneje “Beautiful Trauma World Tour”, pokazavsi posebne, akrobatske sposobnosti.

Poznata po grandioznim nastupima zvijezda je ostala vijerna svojoj reputaciji pa se publici predstavila silaskom iz zraka, na deset metara visokom lusteru! Skocila je na elastticnu platformu te pozdravila gledaliste. Cesto je mijenjala kostime odijevjajuci crne ili crvene kombinezone, barokne ogrtace, bijele mantile, pjevajuci hitove koji su je ucinili poznatom : “Just give me reasson” ili “So what”.

Razdragani ugodjaj i realizacija dogadjaja na broadwayski nacin, potvrdili su da je sa pravom prisvojila poznatu devizu “Uvijek dalje i vise”! slijedjenu sa 40 000 ljubitejja suvremene pop glazbe Grada svjetlosti, sto su odusevljeno pljeskali performansu. Finalni nastup je bio intimisticki i humoristiciki te posebno akrobatski, jer je pjevacica sisla medju publikui pozdraviti je izbliza.

Autor: Dzana Mujadzic