Žena ubila ljubavnika uz pomoć drugog ljubavnika, a da se prikrije čitav zločin pomogao njezin muž

Bračni par Tanja A. (38) i Života A. (48) i ženin ljubavnik Bogić Đ. (49) uhapšeni su juče zbog sumnje da su buteljkom vina ubili Živana S. (75) iz Svilajnca.

Stravično ubistvo starca iz Svilajnca dogodilo se 14. septembra u porodičnoj kući bračnog para Tanje i Živote A.

– Živan, inače poznanik Tanje i Živote, došao je u njihovu kuću u goste. Oni su se znali odranije, družili i viđali. Tog dana on je došao kod njih kao i obično da popije kafu i popriča – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, u kući bračnog para tada su bili Tanja i njen ljubavnik Bogić Đ.

– Pod za sada neutvrđenim okolnostima, jedno od njih dvoje uzelo je buteljku vina i krenulo da udara Živana po glavi. Tukli su ga dok nije izdahnuo – kaže izvor Blica.

Prema njegovim riječima, nakon što je starac pretučen nasmrt, Tanja i Bogić uvili su beživotno tijelo starca u ćebe, a odmah potom ga stavili u gepek automobila.

– Dok su oni zajedno pokušavli da stave njegovo tijelo u gepek, naišao je Tanjin muž. On im je pomogao da ga odvezu i ostave u dvorištu jedne vikendice nedaleko od Svilajnca – kaže izvor Blica.

Nakon što su pokušali da sklone tragove koji bi ukazali da su upravo oni počinili ubistvo, sve troje – Tanja, Života i Bogić odvezli su se do kuće u kojoj je Živan stanovao.
Sumnja se da je pljačka motiv ovog stravičnog ubistva, s obzirom na to da je starac bio devizni penzioner i da su saučesnici u zločinu mislili da će od njega ukrasti novac.

– Sumnja se da je on takođe bio u ljubavnom odnosu sa Tanjom. On je živio sam u svojoj kući i primao deviznu penziju. Ljudi su ga voljeli. Ovo troje ukrali su iz njegove kuće dvije bicikle – kaže sagovornik Blica.

Upravo te dvije bicikle pripadnici policije pronašli su u kući supružnika. Oni su odmah potom uhapšeni. Oni će biti sprovedeni na saslušanje u tužilaštvo.

Mještani Svilajnca juče tokom cijelog dana komentarisali su u šoku šta se dogododilo. Kako pričaju, niko od njih nije mogao da pomisli da bračni par iz njihovog sela, komšije kojima su se uvijek javljali, krije mračnu tajnu. Kako pričaju, Živana su viđali da dolazi kod njih i da se druži sa njima.

– Dolazio je on kod njih s vremena na vrijeme. Izgledalo je da su u dobrim odnosima. Šta se desilo da ubiju čovjeka, nikad mi neće biti jasno – kaže jedan od komšija.

Kako saznaje Blic, Tanja se na saslušanju u policiji branila ćutanjem i ni u jednom trenutku nije htjela da otkrije šta se tog 14. septembra dešavalo u njenoj porodičnoj kući i ko je bio taj koji je brutalno do smrti tukao starca iz Svilajnca.

Nakon hapšenja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Autor: Blic.rs/Srpskainfo