ZAMALO DIREKTAN PROLAZAK: JK se ne sjeća takmičara iz Maglaja

Članovi žirija su pažljivo slušali njegov nastup, a na kraju su mu poklonili prvo četiri glasa, a onda i peti glas, ali se na kraju Đorđe David povukao. U posljednjem trenutku je odlučeno da ide u baraž. Pored Đorđa nije glasala ni Marija.

-U prvoj pjesmi svi iz sve snage želio da se pokažeš i dokažeš jer si izabrao pjesmu svog mentora, a u drugoj pjesmi ja ti apsolutno ništa nisam vjerovao – rekao je Đorđe David.

-Prva pjesma je bila dobra, a druga kad su Saša i Šaban u pitanju su tvrdi pjevači. Tebi treba neko mekši po tvojoj boji glasa. U pjesmi Saše Matića si nekako to zakamuflirao ali kod Šabana to nisi mogao da prikriješ. Mislim da je ovo neko realno stanje – rekla je Viki. Bosanac se našalio da pošto je Almir bio već u njegovom timu i sve naučio, Saša Matić i nije imao nekog velikog posla sa njim.

-Niko ne može da kaže da si loš pjevač i da nisi talentovan. Postoje pjevači koji se pamte po boji glasa, po energiji i po magiji koju daju. Ja se tebe od prošle godine uopšte ne sjećam. Ja tebe sad prvi put vidim i to je tvoj najveći problem. Traži se da te ljudi zapamte jer ako te ne pamte nikad od tebe neće biti zvijezda – rekla je Jelena. Saša Matić se nije u potpunosti složio sa članovima žirija jer po njegovom mišljenju Almir Delić pjeva maestralno.

Autor: Expresstabloid.ba