Volkov brutalno pretukao legendarnog Overeema (VIDEO)

Sport

Legendarni borac Alistair Overeem vratio se u UFC, ali svoj povratak neće pamtiti po dobrome, pošto je doživio težak poraz.

U Las Vegasu je noćas Alexander Volkov na sjajan način ‘razbio’ svog rivala, planetarno popularnog Overeema, koji je upisao možda i najslabiju borbu svoje velike MMA karijere.

Od samog starta bilo je jasno u kojem pravcu borba ide, pošto je Volkov zadao nekoliko sjajnih udaraca slavnom rivalu. Rus je pravio sve veću štetu nad Nizozemcem, a odgovora nije bilo.

U drugoj rundi Volkov je nastavio graditi svoj put prema pobjedi i u tome je uspio nakon dvije minute. Prvo je serijom udaraca još jednom uzdrmao Alistaira i natjerao ga na bijeg, no nakon iduće prave serije bijega više nije bilo. Pogodio je Volkov dva vezana udarca te je Overeem završio na podu, a smisla dalje napadati nije bilo. Sudac je uskočio i prekinuo borbu u kojoj legendarni Alistair nije mogao baš ništa.

Nakon 21 godine sjajne karijere, noćas je ugašena posljednja šansa da se okiti titulom, jedinim rezultatom koji mu nedostaje.

Autor: SCsport.ba