Viki otvoreno o strašnoj drami kroz koju je prošla: Najveći šok u životu je bio kada joj se sin paralizovao

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške preživjeli su svojevremeno pravu dramu kada je njihov tada sedmogodišnji sin jednog jutra ostao paralizovan.

Kada se zdravstveno stanje Andreja Taškovića pogoršalo, on nije mogao da stane na noge jer su mu stopala zgrčila, a potkoljenice bile tvrde kao kamen, ispričala je tada pjevačica.

Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo večer da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se! – rekla je Viki tada za “Story”.

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je riječ o mišićnom spazmu, ali nije mogla da ukapira zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

Na sreću, analize su pokazale da su u pitanju virusi koji su podivljali u tijelu djeteta, a njihova vrijednost bila je uvećana 30 do 40 puta u odnosu na dozvoljeno.

Ipak, maleni Andrej se potpuno oporavio, sasvim je zdrav, a danas porodica pjevačice ima samo razloga za sreću i smijeh.

– Na današnji dan prije tačno 11 godina je moj život dobio pravi smisao! Danas punimo 11 godina. Dušice mamina, sretan ti rođendan od srca – napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju.

Autor: Espreso.rs