VIDEO: Ma, što bi moglo poći po zlu? Curica jaše velikog aligatora…

Na snimci se jasno vidi kako djevojčica sjedi na leđima opasnog stvorenja kojem je naređeno da hoda. Navodno je riječ o prezentaciji kojom se promovira zaštita životinja

Malena curica sjedi na leđima ogromnog reptila nazvanog Bubba koji hoda po prostoriji ispred brojnih ljudi koji promatraju to jahanje. Nije poznato gdje je video snimljen, no prema nekim izvješćima riječ je o prezentaciji iz SAD-a, kojom se promovira zaštita životinja kroz edukaciju, piše Mirror.

Na snimci se jasno vidi kako djevojčica sjedi na leđima opasnog stvorenja kojem je naređeno da hoda. U jednom trenutku aligator je stao i legao, a djevojčica brzto ustala i pobjegla. No, tada joj je rečeno da se vrati i nastavi jahati.

Video koji je nedavno postao viralan, no snimljen je još 2013. godine, izazvao je brojne kontroverze zbog straha za dobrobit djevojčice ali i životinje.

U jednoj kritici objavljenoj na portalu Viral Nova piše: ‘Nisu samo djeca u opasnosti, već i aligatori. Za razliku od konja ili deva, leđa aligatora nisu napravljena kako bi izdržala težinu čovjeka. Je li ovo primjer dobre zabave i edukacije ili je riječ u dovođenju djeteta u opasnost i zlostavljanju životinje?’.

Viral Nova navodi kako je ova snimka nastala tijekom prezentacije koju održava tvrtka ‘Jim Nesci’s Cold Blooded Creatures’ iz Chicaga koja je specijalizirana upravo za ovakve prezentacije. Navode kako je 90 posto njihovih životinja koje sudjeluju u edukacijama spašeno od sigurne smrti.

Kako navodi Viral Nova, ovako izgleda slična prezentacija u kojoj je aligator s dječakom na svojim leđima odlučio na nekoliko sekundi ne poslušati zapovijedi dresera:

Autor: 24sata.hr

Top