Trump: Ako brojimo legalne glasove, ja sigurno pobjeđujem

Svijet Vijesti

Aktuelni američki predsjednik Donald Trump obratio se javnosti iz Bijele kuće.

“Želim vam dati podatke kako bismo zaštitili integritet izbora. Ako brojite legalne glasove ja sigurno pobjeđujem. Ako brojite neregularne, gubim. Već sam premoćno pobijedio”, rekao je Trump.

“Zadržali smo Senat što je odlično i to u težim državama. Napravili smo zaista odličan posao. Stotine milijune dolara bile su protiv nas. Na nacionalnoj razini su nam protivnici bili donori s Wall Streeta, a naši donatori bili su mali ljudi”, kazao je.

“Osvojio sam najveći broj glasova ljudi koji nisu bijelci, crnaca, latinoamerikanaca nego ijedan republikanac ikad. Demokrati su stranka velikih medija, velikih donatora. Mi smo stranka inkluzije i malog čovjeka”, ističe Trump.

Poručuje kako su preizborne ankete bile laž kojima je cilj bio da republikanski glasači ostanu doma te ne izađu na izbore.

“Prevare u izbornom sistemu”

Ponovno je govorio o prevarama u izbornom sustavu.

“Dan prije izbora, Biden je vodio na anketama, a ja sam lagano pobijedio u Floridi. Imao sam četiri boda više u Ohiju, a dobio sam za 12 bodova i to jako lako. Wisconsin je bio praktički izjednačen. Sada se treba odlučiti o još par država, a svi se glasovi pripisuju demokratima. Mi smo pobijeđivali naveliko, a oni nisu legalno dozvolili da pratimo glasove”, rekao je.

Već sam govorio kako je dopisno glasanje prevara. Pobjedio sam u Georgiji tijekom izborne noći, a sad će broj mojih glasova pasti. Prestali su brojati na par sati i puno toga se dogodilo. Izborni proces u Georgiji vode demokrati. Danas ćemo pobijediti u Arizoni”, najavio je.

“Pokušavaju namjestiti izbore”

“Pokušavaju namjestiti izbore, ukrasti izbore. Ne smijemo to dopustiti”, kazao je i naglasio kako se radi o jako važnim izborima.

“Detroit i Philadelphija su trenutno najkorumpiranija mjesta u našoj zemlji. Ne žele da ih itko nadgleda dok broje glasove. Ako je sve čisto, time bi se trebali ponositi. Očito je da nas žele prevariti. U Philadelphiji su na prozore stavili papire kako se ne bi vidjelo što se događa unutra. U Georgiji su glasovi dolazili i nakon izbornog dana. Demokrati su znali da ne mogu dobiti izbore i zato su poslali na tisuće neverificiranih glasova poštom”, dodaje.

Trump smatra kako bi sve moglo završiti na najvišem sudu u zemlji.

“Rekao sam da će dopisno glasanje biti katastrofa. Ne smijemo se osramotiti, ne zbog mene ili Bidena, nego zbog svih nas”, kazao je Trump.

Autor: N1