Tinejdžer u SAD-u izbo djevojku 114 puta, poslije slikao selfie u policijskom autu

Svijet Vijesti

TINEJDŽERU s Floride sudit će se kao odrasloj osobi nakon što je navodno ubio djevojku, izbovši je 114 puta. Napad je bio toliko brutalan da je tinejdžeru pukla oštrica noža i zaglavila se u glavi žrtve.

Neimenovani 14-godišnjak osumnjičen je za ubojstvo Tristyn Bailey (13) iz Jacksonvillea. Prvotno je optužen za ubojstvo drugog stupnja, no nakon uvida u slučaj i težinu počinjenog zločina, vlasti su podigle optužnicu za ubojstvo prvog stupnja na sudu za odrasle.

Rekao prijateljima da namjerava nekoga ubiti u šumi

Djevojčica je 9. svibnja pronađena mrtva u šumi. Na tijelu je imala 114 ubodnih rana, od kojih je 49 bilo obrambeno i nalazilo se na rukama i glavi.

Osumnjičeni je rekao prijateljima kako “namjerava nekoga ubiti”, a na njegovoj odjeći je pronađen DNK žrtve, piše NBC News.

“Nije rekao koga, ali je svjedocima nagovijestio da će nekoga ubiti tako što će žrtvu odvesti u šumu i izbosti je nožem”, rekao je državni odvjetnik R.J. Larizza.

Osumnjičenik je 9. svibnja, dok se nalazio u policijskom vozilu, uslikao i objavio selfie. Policija je navela kako se osumnjičenik fotografirao dok se Bailey još uvijek smatrala nestalom, a osumnjičenik svjedokom.

Autor: Index.hr