Sylvester Stallone stize na Azurnu obalu

Rambo V- prica se nastavlja

Zadnja vijest o zvanicnom programu 72 izdanja Festivala u Cannesu je dolazak Sylvestera Stallonea, cije su posjete slavnoj Croisette uvijek zapazene. Film Rambo V : Last Blood, zavrsen prije dva ili tri mjeseca je uvrsten u glavni program dugometraznih ostvarenja. Stallone ni u osmom desetljecu ne napusta lik Johna Ramboa, sto dugo vremena uzdize strasti, ujedinjuje publiku i nadahnjuje spisatelje.

U Cannesu ce poznati interpret biti posebno slavljen na projekciji filma u Palaci Festivala predvidjenoj u petak, 24 svibnja u 22h30′. Osobno ce predstaviti ekskluzivne slike i isjecke iz, nakon osmominutne montaze pregleda, svoje uspjesne karijere. Zatim ce se projicirati restaurirani Rambo-First Blood, Teda Kotcheffa iz 1982 godine, na planetarnoj premijeri velikog ekrana, cuvenog Teatra Lumière.

Rambo V je djelo reditelja Adriana Grunberga u produkciji Millennium Media. Uz Stallonea znacajne uloge tumace Paz Vega i Oscar Jaenada. Matthew Cirulnik i glavni glumac su napisali scenario, po uzoru na likove iz maste Davida Morella. Film ce se prikazivati na americkim velikim ekranima od 20 rujna a u europska kina dolazi pet dana kasnije, zahvaljujuci Metropolitan Filmexportu.

Autor: Dzana Mujadzic