Strašan prizor na mjestu udesa: Beba od siline sudara ispala sa sjedištem iz kola, po putu rasute igračke i računi

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto prije 9 sati dogodila na auto-putu nedaleko Male Krasne, na licu mjesta su stradali otac J. B. (59) i kćerka T. B. (33), koji su bili na mjestima vozača i suvozača u “škodi” zaječarskih tablica, a koja je udarila u zaustavljeni kamion ‘Srbija auto-puta’.

Teške povrede je pretrpela i Lj. B. (61), koja se nalazila na zadnjem sjedištu. Ona je zadobila otvoren prijelom i povrede glave.

U stravičnom udesu je povrijeđena i T. T. (15), kojoj je polomljena ruka.

Jednogodišnja djevojčica, koja je bila sa njima, pukom srećom prošla je bez povreda, pošto je, po svemu sudeći ispala iz kola zajedno sa sjedištem za bebe! Iako dijete, srećom, nije zadobilo povrede, prebačeno je saitetom u Beograd na dodatne kontrole, baš kao i šezdesetogodšnjakinja, koja je upućena na VMA zbog težina povreda.

Kako se saznaje kamion putara bio je u zaustavnoj traci kada je na njega naletjela “škoda” udarivši u zadnji lijevi kamionski točak, potom se odbila u brzu traku i okrenula.

Krov na vozilu gotovo da ne postoji, jer se vozilo očigledno podvuklo pod teretni dio kamiona.

Na mjestu nesreće nalazi se jeziv prizor, na putu se nalazi i lutka bebe iz automobila, kao i gomila uplatnica i računa rasutih po putu.

U trenutku kada je “škoda” naletjela na kamion u njemu je još uvijek bio vozač, a radnici su počeli da izlaze. Samo pukom srećom niko od njih nije povrijeđen.

Na TAM-u čak i nisu tako vidljivi efekti sudara, pa izgleda da je tragičnoj posljedici ovog udesa doprinio splet nesretnih okolnosti, da je automobil tačno visinom šoferšajbne naletio njegovim prednjim desnim dijelom, podvukavši se pod jak metal tovarnog dijela kamiona, prenosi Blic.rs.