Šok u podzemnoj: Pokretne stepenice ‘progutale’ mladića

Gledatelji su na društvenim mrežama objavili niz komentara. Jedan od gledatelja je rekao kako nakon ove snimke nikada više neće koristiti pokretne stepenice

Britanski Channel 5 je u ponedjeljak šokirao gledatelje snimkom iz Istanbula. Naime, u emisiji naziva ‘Pojeo ga je eskalator’, prikazan je video iz stanice podzemne željeznice.

Iako je bio postavljen znak da su pokretne stepenice u kvaru, ljudi su ih normalno koristili. Stepenice koje su u vrijeme najveće gužve bile dodatno opterećene, su u jednom trenutku ‘podivljale’ i doslovno progutale muškarca.

On se pokušao izvući van, no stepenice su se nad njim zatvorile i nakon toga su se zaustavile. Muškarac je na kraju završio u bolnici s manjim ozljedama. Gledatelji su na društvenim mrežama objavili niz komentara.

Jedan od gledatelja je rekao kako nakon ove snimke nikada više neće koristiti pokretne stepenice. U istoj emisiji objavljena je snimka ‘podivljale’ žičare kao i snimka muškarca koji se spuštao između pokretnih stepenica, piše Daily Mail.

Autor: 24sata.hr