Skromnom treneru se pokvario automobil star 30 godina, golmani mu kupili novi

Čuveni hrvatski trener golmana Željko Nježić dobio je od svojih nekadašnjih “poletaraca” Dominika Livakovića i Josipa Čondrića, nesvakidašnji poklon – novi automobil.

Livaković, golman hrvatske reprezentacije i Dinamo Zagreba nije zaboravio šta je sve za njega učinio Nježić, a slična je stvar i sa Čondrićem, kapitenom i najboljim igračem Istre.

Zbog svega toga su, kada je starom 73-godišnjem treneru otkazao Ford star 30 godina, skovali plan da ga zamijene novim autom.

“Čondrićev brat me je pozvao u petak i rekao da se u ponedjeljak pojavim na dogovorenom mjestu. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam ipak došao. Tamo su bili Čondra i Livi koji su stajali ispred parkiranog auta. Nisam mogao da vjerujem. Rasplakao sam se tamo, a i svako malo zasuzim kad se sjetim šta su uradili”, priča Nježić.

“Znate, nikad nisam volio da se namećem, guram, hvalim. Uvijek sam bio u pozadini. I kad sam branio, a i sad. Ovo što su mi momci priredili, pa to je fenomenalno. Tri dana ne spavam od uzbuđenja”, opisao je Nježić zvani Deda za Index.hr

Za svoje klince Nježić ima samo riječi hvale. Kaže da su izrasli u prave ljude, a tim se najviše ponosi.

Autor: Index.hr