Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana

sunce jesen

Danas Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama u istočnim područjima prije podne će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 10 stepeni Celzijusa.. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 23 stepena Celzijusa.

U četvrtak, 12.11.2015. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama u centralnim i istočnim područjima prije podne će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8 °C, na jugu zemlje do 11 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena, na jugu zemlje do 24 stepena Celzijusa.

U petak, 13.11.2015. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni će biti magle koja može biti i dugotrajna. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8 stepeni, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa.. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 21 stepen, na jugu zemlje do 23 stepeni Celzijusa.

U subotu, 14.11.2015. u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne će biti magle. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 10 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 17 stepeni, na jugu zemlje od 18 do 22 stepena Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Autor: Avaz.ba

Leave a Comment