Saša Popović ponizio Lepu Brenu u emisiji: “Vozila si raspala kola i pjevala za 100 dinara”

Direktor “Grand produkcije” Saša Popović je žestoko isprozivao Lepu Brenu u emisiji ” Zvezde Granda specijal”, na zaprepaštenje svih prisutnih u studiju.

Kako u sklopu ovog šou-programa postoji kviz sa pitanjima koja su uglavnom u vezi sa životom estradnih ličnosti, jedno je glasilo kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Brena je dala tačan odgovor, što je Popoviću dalo da krene da je žestoko proziva pred svima.

Saša: Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Zašto? Pa Brena je bila rokerka. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu ‘78. godine, a ja pitam je l’ ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni. Kažu mi saradnici – ima jedna rokerka!

Saša: A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem… – pričao je Popović sve vrijeme pokušavajući pokretima da objasni da je Brena bila toliko velika, da ga je čak i zaklonila.

Brena: Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54.

Saša: Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio “Slatki greh” u ono vrijeme, a ti si radila na igrankama za sto dindži.

Brena: Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara.

Saša: Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u “Slatki greh” sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: “Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš”, a ona kaže: “Nemam para”, a kao zarađivala 300.000 mjesečno. Koga ti varaš?

“Ne varam nikoga”, rekla je Brena, koju je Saša ostavio na miru nakon što ju je pošteno isponižavao iznoseći detalje iz njenog života, piše Expresstabloid.ba