Saša Popović napravio promjene pred finale showa „Zvezde Granda“

Ove nedjelje, 2. juna od 20 sati Nova BH će emitirati završnicu petog kruga “Zvezda Granda”, a do velikog finala koje će biti održano 20. juna ostalo je manje od mjesec dana.

Sužava se broj takmičara koji prolaze dalje, konkurencija je sve veća, a mentori se žestoko bore za svakog svog kandidata. Iako je prethodnih sezona mjesta u superfinalu bilo za 12 najboljih takmičara, ove godine je Saša Popović odlučio da napravi presedan.

“Ove sezone imamo mnogo kvalitetnih kandidata i takmičenje je podignuto na jedan viši nivo sa mentorima tako da smo žiri i ja dugo vijećali i odlučili da ove sezone u finale ide 16 takmičara”, rekao je Saša Popović na snimanju emisije “Zvezde Granda Specijal”.

Ova vijest najviše će obradovati takmičare koji su oduvijek maštali da postanu finalisti najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu. I mentorima će sada biti lakše jer će biti više mjesta u finalu za njihove đake u koje vjeruju i sa kojima svakodnevno vježbaju ne samo pjevanje već i kompletan scenski nastup.

U nedjelju se na televiziji Nova BH završava peti krug, a onda slijedi četvrtfinale, polufinale i finale “Zvezda Granda”. Gledatelji mogu očekivati mnogo iznenađenja na sceni, izvanrednih performansa, ali i gostiju iznenađenja koji će oduševiti sve fanove muzičkog show programa.

Autor: Cazin.net