Potvrđeno: U jezeru pronađeno tijelo nestale glumice

Petodnevna potraga za glumicom Nayom Riverom tragično je završila.

Kalifornijska policija potvrdila je identitet tijela koje su pronašli u jezeru na kojem je ona nestala, a na žalost zaista se radi o zvijezdi seriji “Glee”, piše Daily Mail.
Policajci ističu kako identitet nisu htjeli potvrditi dok nisu obavijestili njenu porodicu o tragičnoj vijesti.

Rivera (33) nestala je na jezeru Piru u Kaliforniji, a policija je na brodiću koji je ona ranije iznajmila pronašla njezinog četverogodišnjeg sina.

Na izlet su krenuli u srijedu, a otkako je skočila u jezero izgubio joj se svaki trag. Dječak je policiji rekao kada su ga pronašli da je mama skočila u vodu te se više nije vratila, a on ju je satimaNeutješna porodica i kolege Naye Rivere okupili su se oko jezera, gdje su se danima nadali kako će je pronaći živu. Policija je istaknula da se pretpostavlja kako se glumica utopila, no detaljnije će sve znati nakon obdukcije.

Naya je karijeru započela s tek 4 godine kada se pojavila u seriji “The Royal Family”, a za to je dobila i nominaciju za najbolju mladu glumicu. Nakon nekoliko uloga u američkim serijama, najveći uspjeh imala je kao Santana Lopez u seriji “Glee”. Prvu ulogu u filmu ostvarila je 2014. godine kada je glumila Veru u hororu “Pred đavoljim vratima”. Osim glumom Naya se bavi i muzikom, a 2011. godine potpisala je za Columbia Records te je dvije godine kasnije objavila singl “Sorry” u saradnji s reperom Big Seanom. čekao.

Autor: Radiosarajevo.ba