Ovo ne želite vidjeti BMW Serije 5 sa stražnjim krajem od Corvette

Imate li hrabrosti suočiti se s pravim gadarijama? Ove slike su samo za one s jakim želudcem!

BMW serije 5 (konkretno model E39), je za mnoge zaljubljenike u automobile pravi sveti gral. Barem ako ćemo suditi po onome što pričaju ljubitelji koji je smatraju “pravom” 5-icom, zbog njezinog elegantnog i sportskog dizajna. Također ovo je bila prva Serija 5 koja je koristila aluminijske komponente za prednji ovjes, upravljač zupčanika i zupčanika i četverocilindrični dizel motor, prenosi Automobili.hr.

Naravno tu su i razne druge izvedbe, kao što su M5 ili varijacije na temu iz Alpine, no zadržimo se na ovoj “običnoj”, na kojoj su vlasnici nerijetko pokazivali svoju “kreativnost”. Najčešći i vrlo predvidljiv oblik te “kreativnosti” bio je u obliku kopije M5 paketa, no znalo je to otiči i mnogo dalje od toga…

Slike koje objavljene na 4tuning, prikazuju jednu vrlo neobičnu peticu s blago rečeno krizom identiteta. Naime vlasnik (pretpostavljamo da je vlasnik kriv za ovakvu gadariju), se odlučio za vrlo netipičan oblik stylinga za svoju sportsku limuzinu, te je poželio učiniti još sportskijom. Na svoj BMW E39 pripasao je stražnji kraj od Chevrolet Corvette. S obzirom na to da je stražnji kraj poprilično modificiran kako bi se uklopio u postojeće linije, teško je reći radi li se tu o modelu C5 ili C6, no ruku na srce kao da bi to išta mijenjalo.

Autor: Automobili.hr