Oglasio se Dušan zbog kojeg je porodica iz Turbeta ošišala kćerku

Magazin

“Avaz” je ekskluzivno prije dva dana objavio ispovijest porodice Senada Zahirovića iz Turbeta kod Travnika koja je deportirana iz Francuske u BiH zbog nasilja nad 17-godišnjom kćerkom Selmom.

Zahirovići su samo za “Avaz” prvi put progovorili o svemu što se događalo. 

– Grozno je što smo u svim medijima predstavljeni kao divljaci iz Bosne, kao ljudi koji su maltretirali svoje dijete. Jesam, ja sam je ošišao naćelavo, ali ne jer je njen momak Dušanu Srbin, nego zato što je imala odnose s njim. To je za mene i moju porodicu neprihvatljivo – priča Senad Zahirović.

Međutim, jučer se Dušan javio srbijanskim mjedijima i demantirao navode porodice Zahirović.

– Ja nju ne maltetiram. Ona je pobjegla od roditelja i sve što pričaju o meni je laž. Lažu, jer nakon ovoga niko neće da im pruži nikakvu pomoć, pokušavaju da se izvuku iz cijele priče. Govore kako sam ja narkoman i svakakve druge gluposti. Ona je pobjegla od njih zato što su je cijeli život tukli i maltretirali. Sada pričaju kako se brinu o svojoj djeci. Toliko laganje i tolika gluma, stvarno, svaka čast – rekao je Dušan J. za srbijanske medije.

Kako je rekao, zbog zakona u Francuskoj, još ne mogu da se vjenčaju, ali to definitivno imaju u planu, prenosi “Blic”.

– Planiramo da se vjenčamo sljedeće godine, nakon punoljetstva. Zakon nam ne dozvoljava da to bude prije – rekao je Dušan J.

Na pitanje kako su on i djevojka nakon svih trauma koje su preživjeli, kratko dodaje da su dobro.

– Držimo se zajedno i to je najbitnije. Ne postoji prepreka koju ne možemo da prevaziđemo – poručio je on na kraju razgovora.

Autor: Avaz.ba