ODABRALA JEDNOG MENTORA, A ŠLIHTALA SE DRUGOM: Manekenka u “Zvezdama Granda”

– Lijepa boja glasa – konstatovala je Marija Šerifović tokom Sanjine prve pjesme “Ljubavna” Tanje Banjanin, dok je Đrođe David dodao da je odlična.

U toku druge pjesme “Zarobljena” Goce Tržan žiri je promijenio mišljenje, a Đorđe je konstatovao da je odabrala pogrešnu pjesmu. Ana Bekuta povukla je glas, zatim ga ponovo dala, a na kraju Sanja je dobila šest “da” i kompliment da je mačka, kao i da ima vojvođanski naglasak.

– Ne, ja i kad pjevam malo odugovlačim – odgovorila je takmičarka, a Marija je dodala i da je malo “luda”, što je nasmijalo sve u studiju.

Saša Popović pitao ju je gdje je bila do sad i zašto ranije nije postala zvijezda, na šta je ona odgovorila da jedno vrijeme živjela u Ljubaljani i da se bavila manekenstvom, ali da je sad riješila da se posveti pjevanju i da se nada da će joj Šerifović pomoći u tome, budući da je “zaljubljena u njeno pjevanje” i da je nju odabrala za mentora. To je iznerviralo Džorža koji smatra da je trebalo da uzme JK za mentora, piše grand.online.

-Zaljubljena u Marijino pejvanje? OMG, izgleda da te Jelena neće naučiti u drugom krugu, ali će te skratiti u glasanju – poručio je David, na šta mu je takmičarka odgovorila da je za Jelenu čula da je laf i da rado pomaže i kandidatima koji nisu u njenom timu.

-I evo ga, klizeći šliht – dodao je Đrođe, a zatim ispratio takmičarku sa scene.

Autor: Expresstabloid.ba