Očajna porodica moli za pomoć: Naš sin je otišao raditi u Njemačku i više nismo čuli za njega

Dvadesetšestogodišnji mladić iz Hrvatske, Marin Salamun zvani Wiper, nestao je u Njemačkoj. Posljednji put porodici se javio 24. maja.

Kako piše Fenix magazin, novih informacija o Salamunu kojem se svaki trag izgubio prije skoro mjesec dana, još uvijek nema.

Međutim, njegova sestra novinarima je kazala da se mladić javio ocu i rekao da je opljačkan te ga tražio da mu pošalje novac kako bi se mogao vratiti u Papenburg gdje je radio za hrvatsku firmu iz Pule.

Šta je radio u Duesseldorfu, ako je radio 230 kilometara dalje, nije poznato. Nestanak se vodi u PU istarskoj jer mladić živi u Puli te je porodicaj tamo prijavila da je nestao.

Visok je 185 cm, ima crnu kosu te je srednje tjelesne građe.

-Molimo vas da nam pomognete u potrazi za našim sinom i bratom Salamunom Marinom iz Pule. Ima 26 godina, 185 cm je visok, crne kose, kratko ošišan i vjerojatno neobrijan. Zadnji put nam se javio iz Düsseldorfa 24. 5. 2018. i od tamo mu se gubi svaki trag. Prijavili smo nestanak našem konzulatu i policiji, ali do danas nije bilo nikakvih vijesti. Molimo, pomozite nam – moli otac Slavko Salamun.

Molbu za pomoć u pronalasku njenog brata objavila je i na društvenim mrežama sestra nestalog mladića.

– Imam jedan problem, tražim brata. Ime mu je Marin Salamun. Ima 26 godina dolazi iz Pule i išao je sa jednom firmom iz Pule raditi u Papenburg. Zadnje što smo se čuli s njim je kad je bio u Düsseldorfu i trebao se vratiti u Papenburg jer su mu tamo sve stvari. Međutim nije se vratio. Od tada mi se više nismo čuli s njim, ne znamo gdje je. Visok je 185 i ima oko 75, 80 kg. Prijavili smo to i konzulatu u Düsseldorfu, ali zasad nemamo nikakvih saznanja. Ukoliko ga je netko vidio molila bih da mi javi u inbox jer smo jako svi zabrinuti – napisala je na Facebooku Marinova sestra Nevena Salamun Grbin.

Top