Obraćanje Vučića: Nemam strah, samo mogu da izgubim život

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je na sinoćnjem procesu 1584 ljudi, a da je danas ”još manje”.

”Pošto smo mesecima slušali uvrede od strane fašiste Obradovića i tajkuna Đilasa, izračunali smo da smo otvorili ukupno 200 fabrika, pogona i novih važnih privrednih pogona u Srbiji u poslednjih pet godina. Sam sam otvorio stoti pogon, to su rezultati našeg rada, sve ono što oni drugi nikad nisu uradili”, rekao je Vučić danas.

Dodao je da Srbija neće dozvoliti da nasilje ugrožava bilo koga.

”Svi oni koji misle da fizičkim napadima na ljude, možete da ostvarite političke rezultate, grdno se varate. I ove sad, sve ove što viču, sve je neprijavljeno i protivzakonito i sve to poštujemo do ne dođe do nasilja. Sinoć je u piku bilo 1584 čoveka, na početku je bilo značajno manje, na kraju je bilo značajno manje. U ovom trenutku ih je manje od toga, ali je buka velika”, rekao je predsjednik Srbije danas.

”Ja nemam strah , ja mogu da izgubim samo život, ništa više. Ja nemam 500 miliona. Nema ništa preče od toga da branim, štitim i odbranim Srbiju. Oni što su sinoć nosili testere valjda da nameštaju firzure novinarima RTS-a. Ljudi u Srbiji mogu da vide koliko su zemlju opljačkali Đilas i Jeremić, a Boško Obradović je obični, sitni fašista. Naišli su na tvrd orah i uopšte ih se ne plašim. Meta njima nije RTS, meta im je taj koji ih se ne plaši i da im u lice kaže šta su sve opljačkali. Meta sam ja, zato što Srbija više nije tako siromašna kao što je bila”, istakao je on.

Potom je poslao poruku građanima Srbije uz molbu da ne učestvuju u nasilju.

”Da zamolim ljude da ne učestvuju u nasilju. Pred zakonom su svi jednaki”, dodao je uz poruku da će svi koji učestvuju u nasilju biti procesuirani u skladu sa zakonom, prenosi N1.

Autor: N1