Nevjerojatna brzina Bayernova dragulja: Kako je ovo stigao? Sprint u rangu Mbappea

Alphonso Davies (19) kanadski je nogometaš koji je stigao u Bayern 2019. s etiketom velikog talenta, možda i najvećeg koji je ikada stigao iz te sjevernoameričke države.

Davies je došao više kao krilo, ali u posljednje vrijeme ovaj rođeni Ganac ustalio se na lijevom beku, dok se David Alaba preselio u sredinu obrane.

Popularnog Phonzieja krasi nevjerojatna brzina, zbog čega je prava napast na lijevoj strani na oba kraja terena. Protivničkim obranama nije svejedno kada ga vide u trku, a opuštanja nema ni za napadače jer gotovo da i nema te prednosti koju Davies ne može dostići.

Pokazao je i to i protiv Union Berlina. Njihov napadač izlazio je, činilo se, u izglednu situaciju jedan na jedan. Međutim, dok se on snašao i primirio loptu, Davies se ispalio poput torpeda i učas stigao ispred protivnika, koji na kraju nije stigao ni uputiti udarac.

Davies je u pobjedi Bayerna 2:0 bio i najbrži igrač na terenu, izmjerena mu je brzina od 33,83 kilometra na sat. Kako to izgleda kad Phonzie uhvati brzinu

Autor: Dnevnik.hr