Monica Bellucci nanovo u Jamesu Bondu

“La Belissima” nagradjena priznanjem “Virna Lisi”

Iako je u rujnu proslavila 53 rodjendan lijepa Monica Bellucci ce ponovo glumiti “Bond zenu” u slijedecem, 25 nastavku engleske sage o tajnom agentu 007, ciji se izlazak na svjetske velike ekrane ocekuje 2019 godine. Ona je prva glumica koja je zahvaljujuci gracioznosti i privlacnom izgledu, oznacila prodor 50 godisnjakinja sto ce, cini se, odsada ravnopravno sa dobro mladjim kolegicama, interpretirati zavodnice i u poznim godinama.

Istina, zanosna Talijanka nije uvijek bila bez tjelesnih nedostataka kao danas, a poput mnogih ljepotica upotrijebila je prednosti estetske médicine pa “popravila” nos u ranoj mladosti, sto se moze zakljuciti nakon njezinog prvog dugometraznog filma, u reziji mitskog reditelja Dine Risi. Prije pet godina podvrgla se operaciji grudi koju je virtuozno izvrsio pariski kirurg Franck Benhamou sto je istakao i na svom, osobnom site-u. Lijecnik posjeduje kabinet u 16 okrugu Grada svjetlosti i ucinio je privlacnijim mnostvo glumica ili bogatih klijentica svjetske gotte.

Umjetnica visoka 177cm cesto je na dijetama sto ne krije, nosi tamnu odjecu u periodima kada ima visak kilograma i tvrdi da je crne i sive nijanse cine vitkijom. Nedavno nagradjena priznanjem “Virna Lisi” za dosadasnju karijeru, glumica je dosla u Rim na ceremoniju dodjele, u velikoj formi i predivnog izgleda.

Autor: Dzana Mujadzic