Macka Fluffy povratk u zivot

Fluffy se vratila “s onog svijeta”!

Predivna sivo- bijela macka Fluffy iz malog gradica Whitefish u americkoj drzavi Montana, krenula je u avanturu bez znanja vlasnika, koi su je trazili po temperaturi od – 18°C i pronasli sasvim zaledjenu!

Na veterinarskoj klinici Kalispell, ustanovljeno je da macka ima tjelesnu temperaturu samo 30°C, a po tumacenju doktora Jevona Clarka ona mora iznositi 38°C ili 39°C. Nakon nekoliko pokusaja veterinari su uspjeli dati maci injekcije pa su je grijali na razlicite nacine : susilom za kosu, mlakom vodom, elektricnim, toplim rucnicima!Napokon su je stavili pod stakleno zvono pa se trogodisnja Fluffy polako probudila i poslije nekoliko sati je odnesena u svoj dom, zamotana u tople pokrivace.

Lijepa i neustrasiva maca, voli setati, cesto spava vani a vlasnici koji su za vrijeme nevremena bili odsutni, nisu znali da je ranjena pa se zaglavila u snijegu jer se nije mogla, normalno, kretati. Vec je u dobrom stanju ali gleda zimu kroz prozor, smjestena uz topli kamin. Njezin povratak u zivot se prepricava po cijeloj Montani.

Autor: Dzana Mujadzic