LUKAS UDARIO NA KARELUŠU: Drži se ove banana države jer samo ovdje mogu da trpe tvoje budalaštine

Jelena Karleuša iz čista mira je napala Dragoslava Ilića koji je iz Madrida došao da u svojoj domovini sa porodicom i prijateljima proslavi rođendan. Postom na Instagramu isprovovocirala je Acu Lukasa koji joj je odgovorio u svom stilu.

-Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospjeve o narko-dilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pjevačicama koje im pjevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili. Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u “biznismene, elitu i gospodu”, obrazovani mladi ljudi će bježati odavdje-napisala je Jelena na svom Instagramu.

Lukas je imao šta da kaže Jeleni i to detaljno, a sve je napisao u komentaru na njenu Instagram priču na društvenoj mreži.

Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspješnog biznismena trgovca naftom koja koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na ulje! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gdje ne pripadaju! Drži se ti ove banana države, jer samo još ovdje mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće ničim izazvana praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osjetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od rijetkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si pretjerala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smiješni – napisao je pjevač.

Autor: Expresstabloid.ba