Karleuša najstrašnije izvrijeđala takmičarku u “Zvezdama Granda”: Ovaj narod neće glasati za debelu osobu

Jelena Karleuša se u sinoćnjoj emisiji “Zvezde Granda” u jednom momentu obratila takmičarki kojoj su Marija Šerifović i Viki Miljković dale “da”.

Naime, Ivana Bogićević (19) iz Ugrinovaca je pjevala dvije numere, a Saša Popović je primijetio da joj je Marija dala glas iako je drugu pjesmu otpjevala u falšu. Kada je bilo jasno da će je Viki uzeti u svoj tim, uključila se Karleuša i dala komentar na račun njene figure.

– Pošto svi govore o sebi u trećem licu jednine, evo da i ja kažem, Jelena Karleuša da kaže: Plašim se da ti imaš jedan veliki problem kada je riječ o ovoj profesiji. Ti dobro pjevaš, ali si debela. Ovaj narod neće glasati za debelu osobu, ma kako pjevala. Prvi Saša Popović ne vidi u tebi posao zato što si debela. Moj savjet je da ostaneš tako lijepa i talentirana, ali i da poradiš na svom izgledu. Također, da u sljedećem krugu dođeš sa kilogramima manje, pa u sljedećem još manje. Ako doguraš dalje, budi top riba, jer surov je ovaj posao. Svaka mana, pogotovo ženama, gleda se kao veliki problem – rekla je Jelena i ostavila publiku u šoku.

Autor: Avaz