Kako da na praktičan način osvježite vaš orman ove jeseni

Magazin

Jesen je u velikom stilu stigla na naša vrata, samim tim, mračna jutra i hladne noći natjerale su nas da prema njima uskladimo naš stil odjevanja. Ovo je, međutim, odlična vijest za sve ljubitelje mode, jer je jesen godišnje doba u kome oni na najbolji način mogu da iskažu svoj ukus, budući da hladnoća iziskuje nošenje raznovrsnih komada koji se mogu kombinovati slojevito, što pruža podlogu za igre s modnim kombinacijama.

Upravo iz tog razloga jesen je mnogim ljubiteljima mode omiljeno godišnje doba za šoping i i potragu za idealnom odjećom za prelazni period. Međutim, kupovina idealne garderobe nije uvijek lak zadatak, a budući da se modni trendovi često mijenjaju velikom brzinom, kupovina odjeće predstavlja izazov i najvećim modnim zaljubljenicima. 

Kako bismo vam olakšali izazov, istražili smo umjesto vas i izdvojili nekoliko praktičnih, stilskih savjeta koji će vam pomoći kada je u pitanju biranje idealnog jesenjeg autfita. Nastavite da čitate da biste ih i saznali.  

Pantalone nikad nisu bile popularnije – izaberite idealan par za svaku priliku

Ženske pantalone nikada nisu bile popularnije nego ove jeseni. Zbog svoje praktičnosti i udobnosti, ženske pantalone su za kratko vrijeme potpuno preuzele svijet mode, pa se sada mogu naći najrazličitiji modeli koji se mogu nositi u svakoj prilici.  

Savjetujemo vam da uvijek kupujete kvalitetne modele od proverenih kreatora i renomiranih modnih kuća, gdje su potpisi brendova i sama garancija kvaliteta.  Na primjer, popularne pantalone ovog brenda, nude vrhunski kvalitet dizajniran od strane najvećih imena modne industrije, te bi one trebalo da ove jeseni budu vaš izbor broj jedan.  

Trenutno su veoma popularne sive karirane pantalone od flanela za poslovne situacije, dok su za opuštene varijante najpopularnije pamučne pantalone, šireg dizajna za dodatni komfor. 

Kaputi su apsolutni hit – upotpunite vaš stil ovim vanvremenskim komadom

Kaputi su vanvremenski komad odjeće koji oduvijek daje poseban pečat ljudima koji ga nose.  

Osim toga što će vas štiti od hladnog jesenjeg vjetra, naglasiće vaš osjećaj za modu i istaći će ostale komade garderobe koje nosite na sebi, a evo i koji modeli su najpopularniji tokom ove jesenje sezone.

Kožni kaputi – izdržljivi i topli šik modeli za dnevne varijante

Kada je riječ o izdržljivosti, koža je materijal koji je nenadmašiv. Kožni kaputi su napravili nagli povratak ove sezone, zato za šik izgled izaberite dugačak kožni kaput.

Koža u boji je takođe modni trend koji je napravio nagli povratak ove jeseni. Dozvolite sebi da budete kreativniji nego inače i ove jeseni isprobajte različite kombinacije.

Mantili za kišu – vrhunski izgled i po tmurnom vremenu

Kvalitetan manitl za kišu ne samo da će učiniti da izgledate kao moderna osoba sa kvalitetnim ukusom za modu, već će i doprinijeti tome da u potpunosti zaboravite na loše vremenske uslove koje jesen donosi sa sobom.  

Vuneni kaput – večernja varijanta, idealna za sve prilike

Najveća prednost vunenih kaputa je što se idealno uklapaju u svaku odjevnu kombinaciju. Idealni su za formalne prilike, za poslovne sastanke ali i za opušteno veče sa prijateljima. Naravno, postoje elegantnije varijante napravljene sa dodatkom kašmira i opuštenije varijante koji su namijenjene za svakodnevne obaveze. Koju god vrstu da izaberete, nećete se pokajati.  

Patike više nisu samo sportska obuća – savršen spoj udobnosti i mode u jednom proizvodu

Dobre vijesti za sve ljubitelje patika! Iako je riječ o sportskoj obući, patike suuvijek bile važan modni detalj, a posljednjih nekoliko godina su doživjele svjetsku popularnost kao omiljeni izbor obuće ljudi najraznovrsnijih modni afiniteta. Najveći razvoj su imale tokom 80ih godina prošlog vijeka, a ove sezone ponovo su se popele na sam vrh u modnom svijetu.  

Da su patike popularnije nego ikad govori nam i činjenica da postoji gomila dostupnih modela koje možemo izabrati u skladu sa našim stilom. 

Od svakodnevnih patika, preko sportskih, do elegantnih modela prestižnih svjetskih proizvođača, patike će dati jedinstven pečat cjelovitom izgledu, a uz to će vam pružiti udobnost koja je prava rijetkost kada je riječ o modernoj obući. 

Uživajte u bojama jeseni i prilici da iskažete svoj stil na najbolji način

Bilo da aktivno pratite modni svijet ili ste prosto ljubitelj odjeće i šopinga, jesen je godišnje doba koja nam pruža idealnu priliku da budemo veoma kreativni kada je naš orman u pitanju. Zato, ove jeseni, pustite mašti na volju, upotpunite plakar jesenjim bojama i trendovima i uživajte u kreiranju odjevnih kombinacija.  

Nadamo se da smo vam tokom ovog teksta dali par korisnih savjeta i informacija koje će vam pomoći da osvježite vaš ormar na jednostavan i moderan način. Na kraju dana važno je da se u odjeći koju nosite osjećate udobno i samouvjereno, a sve ostalo je samo bonus.