Htio opljačkati UFC ljepoticu, pa završio u bolnici

Nakon što ga je savladala, Viana kaže da je shvatila kako je pištolj bio od kartona.

Brazilska UFC borkinja Polyana Viana s nekoliko udaraca savladala je muškarca koji joj je htio oteti mobitel ovaj vikend.

Viana, 26-godišnja borkinja, za MMAJunkie rekla je kako je čekala da je pojavi automobil, kad joj je prišao sumnjivi muškarac i zahtijevao od nje mobitel. Viana kaže da ga je svladala s dva udarca rukom i jednog nogom, a otkrila je i da ga je krenula gušiti i zadržala do dolaska policije.

“Kad je vidio da ga vidim, sjeo je pokraj mene”, počela je svoju ispovijest Viana. “Nemoj pokušavati reagirati jer sam naoružan”, rekao joj je, a zatim je svoju ruku stavio na pištolj, no ona je shvatila da je bio premekan.

“Bio mi je zbilja blizu. Pa sam pomislila, ako je pištolj, neće stići pucati. Pa sam ustala, dva puta ga udarila rukom i zadala mu udarac nogom. Tad je pao i počela sam ga daviti. Zatim sam sjela na njega tamo gdje smo bili i rekla mu da ćemo sad pričekati policiju”.

Fotografija koju je predsjednik UFC-a Dana White objavio na Instagramu pokazuje napadača – u krvi. Ozlijeđeni muškarac odveden je u medicinsku ustanovu, a Viana je dala izvještaj policiji.

Nakon što ga je savladala, Viana kaže da je shvatila kako je pištolj bio od kartona.

Inače, Viana (10-2 u karijeri) dosad ima 1-1 skor u UFC-u. U nedjelju nije doživjela nikakvu ozljedu i trenutno nema planiranih mečeva, no postala je glavna tema na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati više od 300 hiljada ljudi.

Autor: Index.hr