HOROR U BEOGRADU: Bahati vozač umalo ubio policajca vukući ga po asfaltu (VIDEO)

Svijet Vijesti

Policajac u Beogradu umalo nije izgubio glavu prilikom rutinske kontrole. Naime, dva policajca su na kružnom toku u 61. Bloku zaustavili vozilo za čijim volanom je bio, ispostaviće se L. J. (18).

Mladić je u početku poslušao naredebu policajca, koji su posumnjali da je pijan i htjeli su da ga isključe iz saobraćaja. Tada je nastalo pravo ludilo.

Još dok su bila otvorena vrata automobila, za koja se držao jedan od policajaca, mladić je naglo dodao gas i počeo da bježi Ulicom Ivana Ribara ka Savi, dok je za sobom vukao policajca koji je ostao zakačen za vrata.

Prilikom bjekstva, mladić je bukvalno prešao preko drugog automobila i oštetio, a udarac je bio takav da je ličio na pucanj. Automobil se skoro prevrnuo i to na poicajca koji je ostao zakačen, ali se nekim čudom automobil nije prvrnuo na policajca koji bi sigurno poginuo.

Na lice mjeta su došle jake policijske snage koje su organizovale potjeru za bjeguncima, a pojavila se i ekipa Hitne pomoći koja je pružila pomoć povređenom policajcu.

Autor: Slobodna-bosna.ba