HOLLYWOOD OVO NE PAMTI: Neviđeni SKANDAL u samom finišu dodjele Oscara!

Završnica 89. filmskog spektakla u Los Anđelesu neslavno se završila po ekipu filma “La La Land”, koji je osvojio čak šest Oscara.

Svečana dodjela Oskara u Los Anđelesu ove godine je imala neviđenu završnicu, s obzirom na to da je za najbolje filmsko ostvarenje godine proglašen, vjerovali ili ne – pogrešan film!

Dok su svi očekivali da će “La La Land” sa rekordnih 14 nominacija i krajnjih šest Oskara dobiti na kraju nagradu za najbolji film, tako se i dogodilo… ali, samo na nekoliko sekundi, piše “Telegraf“.

Naime, došlo je do zabune, kada je Voren Biti iščitao pogrešno, pa proglasio “La La Land” dobitnikom Oskara, a onda se – predomislio!

Iako su svi već počeli da slave, Vorenu je saopšteno kako je pogriješio, pa je ubrzo pokazao kovertu i karton na kojem je pisalo da prestižnu nagradu ipak dobija film “Mjesečina” (Moonlight)!

– Stanite, nismo mi dobili, nego “Moonlight”! – rekli su zbunjeno glumci “La La Landa” i pokazali da je ipak “Moonlight” ispisano na kartonu…

Tako se na sceni istovremeno našla ekipa filma “La La Land”, koja je, kako se ispostavilo, prerano počela da slavi, kao i ekipa (pobjedničkog) filma “Moonlight“, a izrazi lica svima su bili prilično zbunjeni, čak i Rajanu Goslingu, koji u mjuziklu “La La Land” igra glavnu ulogu…

Podsjetimo, za najbolju glavnu žensku ulogu na svečanoj 89. dodjeli Oskara u Los Anđelesu proglašena je Ema Stoun (film “La La Land”), a Oskar za najbolju mušku glavnu ulogu pripao je Kejsiju Afleku, za rolu u filmu “Mančester na moru” (Manchester by the Sea).