Cura ga je ostavila pa se osvetio oglasom na Fejsu: Prodajem lažnu torbu, sličnu njoj

Magazin

Prekid veze može biti veoma bolan i ljudi se s njim nose na različite načine. Dok neki tuguju u samoći, slušaju balade, drugi kuju osvetu kako bi bivšem ili bivšoj vratili za bol koju su im prouzrokovali.

Jedan muškarac iz Australije odlučio je iskazati svoje osjećaje nakon prekida u objavi na Facebooku, tačnije putem oglasa, i to ne bilo kakvog.

U oglasu je naveo da prodaje fejk torbu poznatog brenda, koja je nekada pripadala njegovoj bivšoj curi. Odlučio ju je prodati za samo 20 dolara, te je detaljno opisao torbu uspoređujući je s karakteristikama bivše.

– Prodajem fejk torbu svoje bivše cure. Izvrsno se slagala s njenom osobnošću, budući da je lažna i umjetna, baš kao i ona”, napisao je i objasnio da se bivša podvrgnula plastičnim operacijama i da je pretjerano posjećivala solarije.

“Na prvi pogled torba, baš kao i cura, izgleda kao originalno, ali kad pogledate izbliza, postaje jasno da postoje mnoge karakteristike koje nisu lijepe i da tu nešto smrdi (ne torba, ona ima fantastičan miris)”, našalio se.

– Torba je prazna, baš kao i njena duša i iako se ponadaš da je možda ipak prava, ubrzo shvatiš da se radi o jeftinoj imitaciji – zaključio je.

Autor: Hayat.ba