Bombaš koji je raznio kamper u SAD-u vjerovao da svijetom upravljaju ljudi-gušteri

Svijet Vijesti

ISTRAŽITELJI bombaškog napada koji se dogodio na Božić u Nashvilleu dobili su dokaze da je osumnjičeni bombaš vjerovao u vanzemaljce i ljude-guštere, po izvoru iz službi sigurnosti.

Američki savezni, državni i lokalni pripadnici sigurnosnih službi nastoje otkriti zašto je 63-godišnji osumnjičenik Anthony Q. Warner, koji je poginuo u eksploziji, detonirao bombu u svom kamperu 26. prosinca u središtu Nashvillea, u saveznoj američkoj državi Tennessee.

Televizija Channel 5 Nashville izvijestila je u subotu da je čovjek koji je poznavao Warnera na Novu godinu dobio paket, s poštanskim žigom od dva dana prije eksplozije, u kojem je bilo najmanje devet ispisanih listova i dva USB-a. Čovjek je paket predao Saveznom istražnom uredu (FBI).

Iako na paketu nije bila navedena adresa za povrat, u pismu se spominju razne teorije urota, uključujući tvrdnju da su vanzemaljci pokrenuli napade na Zemlji, te sadržaj ukazuje da je vjerojatno došao od Warnera, izvijestila je televizija.

Vjerovao je da ljudi-gušteri upravljaju svijetom
Warnerovi zapisi također ukazuju na to da je vjerovao da ljudi-gušteri kontroliraju svijet i da su izmijenili ljudski DNK.

“Znamo da je osumnjičeni slao materijale koji otkrivaju njegova gledišta na adrese nekoliko poznanika diljem zemlje”, rekao je agent FBI-ja Jason Pack i pozvao sve koji su dobili takve pakete da kontaktiraju FBI.

Warnerov kamper, parkiran u središtu Nashvillea, eksplodirao je u zoru na Božić, nekoliko trenutaka nakon što su ga primijetili policajci, koji su došli zbog prijave pucnjave, te iz njega čuli glazbu i računalno generiranu poruku koja upozorava na bombu. Iz kampera je prije eksplozije svirao Downtown – hit Petule Clark iz 1964.

Eksplozija se dogodila u zoru, kada na ulicama još nije bilo mnogo ljudi, te je Warner bio jedini poginuli.

Autor: Hina