Vijesti-x.com Mobilna verzija portala

Potresno pismo majke teško oboljele Nervese Ejupović: “Naše dijete koriste za pokusne ekspremente”

nervesa

Nevzeta Ejupović, majka Nervese Ejupović, djevojke koja se bori s rakom limfnih čvorova koji joj je dijagnosticiran u februaru prošle godine, na Facebooku je objavila apel za spas njene kćerke, prenosi Source.ba

Naime, majka sumnja da ljekari na Klinici Rebro u Zagrebu na njenoj kćerki vrše pokuse i moli da se Nervesa smjesti u KCUS ili u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

“Naše dijete koriste za pokusne ekspremente, danima je stavljaju u komatozno stanje uspvljivanja i paraliziranja i do deset sati. Kad dođem u posjetu stalno se žali sva u groznici, oblivena znojem. ‘Guše me mama nekim plinom za kojeg tvrde da je kisik’. Zato molimo sve medije da obavijeste sve nadležne institucije koje nas mogu zaštiti da to odmah urade jer smo upravo s Klinike i dijete je opet ukomirano, javilo se jedva povezanim apelom:'Mama, opet me komiraju, pomozite mi’. Otišli smo za pet minuta da bi naišli na prijetnje dežurnog doktora koji je fizički nasrnuo na mene”, napisala je između ostalog Nevzeta Ejupović na svom Facebook profilu.

Izvor: source / bhindex

Oglasi

Copyright 2013-2015 Vijesti-x.com. Sva prava zadržana. Web Design vijesti-x.com