Porodica i prijatelji u šoku Zenica: 25-godišnjak se objesio u garaži

U Peharama kod Zenice rano jutros samoubistvo vješanjem u garaži ispred porodične kuće počinio je Aldin Imamović (25), javlja Avaz.ba.

Prema riječima operativnog službenika MUP-a ZDK, odmah nakon što su obaviješteni iz Doma zdravlja o ovom nemilom događaju, na lice mjesta upućeni su policijski službenici.

– Na mjestu događaja odmah je obavljen uviđaj, a sa cjelokupnim događajem upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK – kaže operativni službenik MUP-a ZDK za Avaz.ba.

Njegova porodica i prijatelji su u šoku. Niko ne može vjerovati da se mladi Imamović odlučio prekinuti svoju mladost.

Mnogi Zeničani znali su ga kao vedrog, uvijek raspoloženog i spremnog na druženje, ali prije svega kao bajkera i zaljubljenika u motocikle, napustio nas je, šokirajući prije svih porodicu, rodbinu i prijatelje, koji kažu da nije, barem javno, pokazivao ikakve ni najmanje nakane za takav čin, niti je poznato zbog čega se odlučio da počini samoubistvo, piše ZenicBlog.

– Druže Aldine, bio si momak za primjer, Zenica te nikad zaboravit neće! Da ti dragi Allah podari viječni rahmet i lijepi Džennet, a tvojoj porodici da da snagu i sabura u ovim teškim trenucima, jedna je od poruka, dok je njegov prijatelj Damir naveo Zenica je ostala bez najboljeg bajkera. Da ti dragi Allah podari džennet, a porodici sabura.

Još nisu poznati motivi zbog kojih je mladić odlučio dići ruku na sebe.

Top