Ima li americka First Lady dvojnicu?

Melanija u zavjernickoj teoriji

Nova zavjerenicka teorija osvojila je Twitter. Prema tumacenjima mnogih, aktualna americka First Lady upotrebljava dvojnicu za izvjesne, zvanicne izlaske kao pratilju svog predsjednickog supruga.

Ozbiljno i ukruceno lice bivse manekenke prouzrocava brojne kometare i pitanja. Tako Joe Vargas na Twitteru oglasava kako je Flotus prikazan na CNN-u, ustvari druga osoba.

-Nije Melania ali nisam vjerovao da ce se usuditi ici tako daleko!Pitam se o cemu nam jos lazu?Rezultat : vise od 52 000 komenara i odgovora. -Trump kaze -nastavlja Joe : Moja zena sto je pored mene, kao da nastoji ubijediti medije da je stvarno ona. Internauti su nasli i druge “dokaze” teorije zavjere. Amanda Blount podsjeca kao je predsjednik u jednom inteviewu izjavio da bi volio prisutnost supruge, koja je bila uz njega.

Mozda hipoteze podjecaju na izvjesne istine ali tko bi se krio iza maske Prve dame Amerike : Komunikantica Hope Hicks?Mike Pence? Caitlyn Jenner?

Na zalost, iza Melanie se krije Melanija osobno. Fotografija snimljena isti dan kada i dokumentarac CNN-a, pokazuje je bez ocala za sunce, nasmijanu, zadovoljnu i sasvim prepoznatljivu.

Autor: Dzana Mujadzic

Top